Renoviranje kupatila

Renoviranje kupatila po želji

Dugogodišnjim iskustvom u izvođenju radova, nudimo Vam različite vrste radova koji obuhvataju enterijer i eksterijer. Jedna on najvećih investicija tokom renoviranja stana ili kuće svakako je renoviranje kupatila. Kupatilo može biti prava oaza za opuštenje, ali ako imate probleme poput vodokotlića koji curi, pločica koje se odlepljuju, neprijatne buđi po ćoškovima, odlazak u kupatilo može biti pravo mučenje. Kupatilo određuje način na koji započinjete svoj dan i na koji ga završavate, tako da spada u jednu od prostorija za koje se ljudi prvo odlučuju kada biraju šta renovirati. Renoviranje deluje kao zastrašujuć i skup proces, pogotovo zato što od svih prostorija zahteva najviše stručnih majstora a malo je stvari koje možete uraditi sami.

Zašto je potrebna hidroizolacija kupatila?

Prostor u stanu koji je najizloženiji vodi i vlazi je svakako kupatilo. Zbog svakodnevnog korišćenja može doći do porasta vlažnosti u stanu. Pravilno postavljena hidroizolacija štiti vaše kupatilo od prodora vlage kroz pločice. Pri renoviranju kupatila pravilna hidroizolacija je od esencijalnog značaja.

Bitno je napomenuti da i najkvalitetnija hidroizolacija neće sprečiti curenje i vlagu ako vodoinstalaterski radovi nisu dobro urađeni.

Hidroizolacija poda kupatila je posebno značajna ako živite u stambenoj zgradi, jer će sprečiti curenje kod komšije ispod i time ćete izbeći dodatne troškove. Prilikom hidroizolacije poda kupatila ili tuš kabine treba postaviti cementnu košuljicu, pogotovu na podu tuš kabine, kako bi imalo blagi nagib,

Hidroizolaciju kupatila postavljaju stručni majstori, keramičari koji vrše renoviranje kupatila ili hidroizolaterska firma. Proces postavljanja hidroizolacije, zbog premazivanja i sušenja traje malo više od 24 sata. Pločice se postavljaju nakon nekoliko dana od postavljanja hidroizolacije kako lepak za pločice ne bi oštetio hidroizolacionu membranu.

1.

KVALITET

Nudimo vrhunski kvalitet našeg rada u koji možete lično da se uverite.

2.

GARANCIJA

Garancija za sve materijale i radove izvedene od strane našeg tima.

3.

RAČUN

Profesionalnost se podrazumeva, račun na prvom mestu.

Renoviranje kupatila - profesionalni majstori

Prilikom dogovora sa klijentima, potrebno je pre početka radova precizirati sve detalje kako kasnije ne bi dolazilo do problema. Potrebno je tačno definisati koje se sve vrste radova izvode, uzeti tačne dimenzije prostora, dogovoriti se o rokovima kada radovi treba da budu završeni. Tek nakon ovih dogovora može se dati konkretna cena za izvođenje radova i krenuti u celokupnu realizaciju.

RAD NA TERITORIJI BEOGRADA

NAŠE USLUGE

Prvo treba eliminasati mogućnost curenja vode, to se radi tako što zatvorimo glavni ventil i ispuštamo ostatak vode iz sistema. Nakon što smo osigurali mesto rada pristupamo skidanju starih pločica i demontaži sanitarija.

Iako smo osigurali curenje vode, prilikom skidanja pločica trebamo biti oprezni jer ispod pločica mogu se naći i kablovi od elektroinstalacija, takođe uklanjamo i stare vodovodne instalacije. Ono što treba zanemariti prilikom renoviranja kupatila, su elektro instalacije, za to je zadužen nas električar koji profesionalno i kvalitetno odrađuje taj deo posla.

Pre postavljanja vodovodne I kanalizacjone mreze potreban nam je izometrijski plan, kako bi po projektu odredili broj ventila, visine izlaznih mesta itd… Nakon toga dolazi deo sa hidroizolacijom kojoj je potrebno posvetiti deo vremena I profesionalno naneti sloj na zidove kupatila.

Posle izbora pločica profesionalni keramičar ulazi u kupatilo i odrađuje taj deo posla kvalitetno I brzo. Poslednja faza u Vašem novom kupatilu je montaža sanitarija (wc šolja, umivaonika, tuš kabina, ogledala). Nakon završetka renoviranja kupatila mi kao firma sa velikim iskustvom i profesionalnim majstorima izdajemo račun sa garancijom na radove kao i na materijale koje koristimo.

BESPLATNA PROCENA RADOVA svakim danom od 07-21h

POZOVITE NAS ODMAH

Dolazimo u najkraćem roku i rešavamo vaš problem

POZOVITE