Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode Beograd

Detekcija vode se vrši bez obijanja zida uz pomoć specijalnih kamera koje mogu da snime protok vode u unutrašnjosti zida, što ne može biti vidljivo golim okom ili nekom drugom metodom. Dopiremo do svih uglova i svih profila cevi. Samo u najneophodnijim slučajevima se vrši obijanje zida, ali do toga neće doći ako se reaguje na vreme.

Vršimo uspešno lociranje vode u zidu, bez njegovog obijanja. Koristimo specijalne termalne kamere kako bi se na najbolji mogući način obavila detekcija curenja vode u zidu. Pored toga, vršimo i detekciju curenja vode u zemlji, sve u zavisnosti gde je došlo do spornog problema sa cevima.

Proverite vasu vodovodnu I kanalizacionu instalaciju na vreme uz  strucan savet majstora koji sa specijalnim alatima, kamerama, znajem I iskustvom mogu otkloniti potecijalne probleme koji se neocekivano mogu dogoditi bilo kada u prostoru kada su u pitanj vodovodne cevi pod stalnim pritiskom u sistemu kao I potecijalno zaguseni odvodi kanalizacije I kanalizacione instalacije u kupatilu.

Ukoliko Vam se vec nekoliko puta dogodilo da ste morali da angazujete majstore za otklanjanje kvarova u kupatilu na hitnim intervencijama zbog uglavnom dotrajale instalacije mozete uz besplatnu procenu pozvati majstora koji ce vam izvrsiti besplatnu procenu Vaseg kupatila i ako zelite da ne placate skupe popravke dati najpovoljniju ponudu za renoviranje starog kupatila jer nekoliko nezgodnih I neizbeznih kvarova na starom kupatilu moze vas isto kostati nakon sanacije Koliko I novo.
Imali ste poplavu trebate da platite komsiji krecenje plafona kao I zamenu uticnice na kojoj se izlila poplava iz vaseg stana . Uz redovan pregled svih odvoda od ves masine I kade mozete spreciti nastanak ovakve situacije.

PROFESIONALNO LOCIRANJE I REŠAVANJE CURENJA VODE

Ako je neophodno da se obavi detekcija curenja vode u Beogradu, odnosno u svim gradskim opštinama, gde god da se nalazite, mi smo na raspolaganju u svakom trenutku.
Nudimo Vam sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda u bilo koje doba dana i noći, posebno kada su u pitanju hitne intervencije u Beogradu, koje ne mogu da čekaju.
Curenje vode može da izazove mnogo veće probleme nego što ste mogli da zamislite, posebno kada voda stvori vlagu ne samo na Vašem zidu, već i zidovima Vašeg komšije u susednom stanu. Pozivanje vodoinstalatera u onom trenutku kada ste uočili neke nepravilnosti u radu Vašeg vodovodnog sistema, slavina, ventila za vodu i ostalih sanitarija, može i te kako da Vam kasnije uštedi i vreme i novac. Detekcija curenja vode će sigurno ubrzati proces saniranja štete, odnosno uklanjanja kvara. Nekada je malo teže utvrditi tačno mesto curenja vode iz cevi, međutim, mi za ovu, ali i sve ostale vodoinstalaterske intervencije koristimo isključivo najsavremeniju opremu koja se može naći na tržištu. Osim toga, kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom odlično znaju da detektuju curenje vode, kao i ostale uzroke koji su doveli do nastanka tog problema. Pozivanjem naših vodoinstalatera dobijate brzu i efikasnu uslugu.

Kako bi se najbolje obavila detekcija curenja vode, vršimo snimanje vodovodnih cevi kamerom. U slučaju da je neophodno da se obavi detekcija curenja vode u zemlji, imamo sav neophodan alat i opremu da mesto curenja vode pronađemo u što kraćem roku. Retko kada je neophodno više vremena kako bi se pronašlo mesto odakle voda curi, ali je najvažnije da se nakon detektovanja obavi potrebna intervencija koja će sprečiti da ponovo dođe do ovog problema. Ako obavljamo snimanje cevi kamerom, to činimo uz pomoć kamera visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi, kao i cevi svih profila. Sve se nadzire putem računara, a od strane naših stručnih vodoinstalatera.

1.

KVALITET

Nudimo vrhunski kvalitet našeg rada u koji možete lično da se uverite.

2.

GARANCIJA

Garancija za sve materijale i radove izvedene od strane našeg tima.

3.

RAČUN

Profesionalnost se podrazumeva, račun na prvom mestu.

POZOVITE NAS ODMAH

Dolazimo u najkraćem roku i rešavamo vaš problem

POZOVITE